E premte, 15 Dhjetor 2017

Tema: vendet

Ekonomia s’të ban të lumtun

Instituti “Legatum” me qendër në Londër ka hartue nji raport ku renditë 142 vende të botës me kriter të ashtuquejtunin prosperitetin e tyne. Jo...
atheism

Këto janë 13 vendet ku nëse je ateist denohesh me vdekje!

Disa njerëz nuk besojnë te feja dhe as te Zoti. Por nëse në shumicën e vendeve të botës, kjo asht nji zgjedhje individuale, në disa...

Eklipsi i plotë i diellit ndodhi n’këto vende!

Oqeani Paqësor, Australia Verilindore dhe Indonezia ishin sot deshmitarë të eklipsit të plotë të Diellit. Errësimi i Diellit nga Hana në këto vende arriti kulmin...