Agim Llapashtica dhe Xhemi Agaj te ftuem te Kastro Zizos

Kantautori qe jeton ne Austri, Agim Llapashtica, dhe aktori kosovar qe jeton ne Kanada, Xhemi Agaj, jane te ftuemit e sontem ne emisionin Rrokum Night me Kastro Zizo.

Emisioni fillon ne oren 20:00.

Reprizat: E Shtune 23:00 dhe e Dielle 23:00

Shperndaje në: