Alpinistja Arineta Mula në ‘Rrokum Night me Makollin’. Vajza e cila u ngjitë në maje te botës! (emisioni i plotë)

Alpinistja e cila asht ngjitë në pothuejse majat ma te nalta te botës Arineta Mula ka rrefy eksperiencat e saj por edhe vështirësitë te cilat i ka pasë ajo gjatë kësaj periudhe.

Mula këto përjetime të saj i ka nda me shikuesit e emisionit ‘Rrokum Night me Makollin’ në Televizionin Rrokum.

Rrefimi dhe eksperiencat e saj janë interesante, prandaj për ma shumë ju ftojmë me ndjekë emisionin e plotë.