Fotografi Bleron Çaka rrefehet në ‘Rrokum Night me Makollin’ (video)

Sonte ne ‘Rrokum Night me Makollin’ i ftuem asht Bleron Qaka, fotograf, i cili ka rrefye hapat e tij qysh prej si vogel kur asht marre me kete profesion.

Ai ka thane se qysh si i vogel i ka pelqye dalja ne natyre, dhe ka fillue me ndje rreth pamjeve te mira per fotografine.

Per ma shume shihne videon e maposhtme: