Rrokum Roll: Migjen Kelmendi dhe Ardian Lama akuzojne Index Kosova, Zero Pozitive dhe Pro Media per abuzimin e 10 milion eurove per 4 vjet!

migjeni dhe ardiani per indeks kosova

Drejtori i pergjithshem i Televizionit Rrokum, Migjen Kelmendi, dhe Drejtori administrativ Ardian Lama, shpalosin para shikuesve skemen abuzive te kompanise Index Kosova, te cilet ne bashkepunim me Agjencite e Marketingut Zero Pozitive dhe Pro Media, kane kanalizue buxhetet e marketingut te kompanive nderkombetare ne menyre joligjore ne adresa te tri televizioneve te Kosoves: RTV21 (si perfituesi kryesor), KTV dhe Klan Kosova.

Migjen Kelmendi i akuzon direkt Visar Berishen, pronarin e kompanise Index Kosova, gruen e tij Vlora Berishen si drejtore Egzekutive e kesaj kompanie, se ne bashkepunim me Agjencionet e Marketingut Zero Pozitive dhe Pro Media i kane kanalizue mbi 10 milion euro per 4 vjet ne adresat e tri televizione te Kosoves qe u permenden ma nalt.

Emisioni fillon ne oren 20:00h. Reprizat: sonte ne oren 23:00h dhe neser, e Shtune, ne oren 23:00h.

 

Shperndaje në: