Ky zyrtar i naltë Amerikan viziton Shkupin në fillim të Majit

yeee

Ambasada amerikane në Shkup ban të ditun se Zv. ndihmës sekretari shtetnor amerikan për Europë, Bryan Hoyt Yee, ka me vizitue Shkupin më 1 Maj të këtij viti.

Hoyt Yee ka me realizue takime me politikanët për statusin e formimit të Qeverisë, për marrëdhaniet dypalëshe dhe për reformat e nevojshme në procesin e integrimit euro-atlantik, thuhet në njoftim.

Përndryshe, Deparamenti Amerikan i Shtetit shprehu javën e kalueme shqetësime për gjendjen politike në Maqedoni dhe kërkoi me u formue Qeveria.

 

 

 

 

Shperndaje në: