Në Serbi po i kërkojnë Vucic’it me kallxue çka i ka thanë përnime Hoyt Yee për Kosovën. Ja qesin sekretin!

Kryetari i Partisë Serbia e Re, Velimir Ilic, e ka ftue sot kryetarin e Serbisë, Aleksandar Vucic, me thane te verteten çfare i ka ka thane zyrtari i naltë amerikan, Hoyt Yee.

Ai kerkon me tregue se a ja ka percjell ai atij qendrimin e administrates amerikane se Serbia ka afat me njoft Kosoven deri me 1 Kallnor te vitit 2019″.

“Simbas njohunive tona, Hoyt prej Vucic’it ka kerkue me permbushe premtimin e dhanë me shkrim qe Kosova me marrë ulese n’OKB deri me 1 Kallnor 2019 dhe ai ka theksue se Amerika s’ka me lejue ma asnji dite shtyemje”, shkruen Fonet, të ketë thanë Ilic.

vucic-yee

Shperndaje në: