Pamje nga droni, kështu janë përmbyt zonat në Shqipni (video)

Mija hektarë tokë janë nën ujë në këto momente në Fier dhe Vlorë, ndërsa janë me dheta të larguem nga shtëpitë nën kërcënimin e lumit Vjosa.

Janë pikërisht pamjet nga droni ato që tregojnë përmasat e vërteta të kësaj tragjedie.

Përveç shtëpive, mjaft fermerëve ju janë shkatërrue të mbjellat.

Shihni këto pamje nga droni dhe binduni.

 

Shperndaje në: