Haradinaj: Asnjiherë s’e kemi vnu në pikëpyetje Presidentin dhe kompetencat e tij

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thanë se askush nuk duhet m’i vnu në pikëpyetje kompetencat e kuvendit kur u pyet për kërkesën e presidentit Hashim Thaçi dërgue në Gjykatën Kushtetuese me të cilën kërkoi mendime rreth nenit 18 të Kushtetutës së Kosovës që flet rreth ratifikimit të marrëveshjeve ndërkombëtare.

Asnjëherë nuk kemi vu në pikëpyetje presidentin e kompetencat e tij, mirëpo nuk duhet të vihen në pikëpyetje as kompetencat e kuvendit”.

Ai përsëriti qëndrimin e tij për korrigjim të kufijve.

Ndryshimi i kufijve asnjëherë nuk do ta ketë votën time”.

Shperndaje në: