Sa seks ban nji njeri gjatë tanë jetës?! (foto +18)

Rebook ka krye nji punë të vështirë për krejt. Në studimin e fundit, specialistët e tij tregojnë se sa kohë nga jeta jonë shpenzojmë tue ba seks.

Siç duket, mesatarisht nji njeri ka me kalue ma pak se 1% të jetës së tij/saj tue ba seks.

0.45% për me qenë ma të saktë…

Nëse kjo përqindje kthehet në shifër ditore, atëherë i bjen diku 117 ditë në total.

Kjo don me thanë se ma pak se gjysë viti e kalojmë tue ba seks gjatë tanë jetës dhe asht sasi e vogël e kohës, tue e konsiderue atë se çfarë roli të randësishëm ka seksi.

Studimi kishte përfshi ma shumë se 9,000 njerëz nga SHBA, Britania e Madhe, Kanada, Gjermania, Franca, Meksika, Rusia, Korea dhe Spanja, prandaj asht pasqyrim i mirë i mesatares për këtë studim.

Shperndaje në: