Lamtumirë kondoma, qe çka po del tash diçka kundër shtatzanisë!

Kondomat ndoshta iu kanë bezdisë dhe nuk iu kanë lanë me u argëtue 100%? Gratë kanë përdorë për vite me radhë pilula, mbështjellëse dhe implante, por nji formë e re e hatashme e kontraceptivit për mashkuj ka me qenë në përdorim në vitin 2018.

Nji gell që parandalon shtatzanitë e padëshirueme.

Por, pregadituni për eksperienca të reja; nji metodë tjetër do ta zavendësojë kondomin. Ky produkt ka me u lansue në fillim të muejit Prill dhe ka me qenë në formën e nji gelli, i cili do të aplikohet të shpatullat e mashkujve.

Ky lloj gelli do të thithet për disa minuta nga likura dhe efekti i tij ka me zgjatë 72 orë.

Shperndaje në: