Teknika që ju ndihmon me flejt për 60 sekonda! (video)

Mundet me tingëllue e çuditshme, por nji teknikë e caktueme frymëmarrje ju ndihmon në rastet e pagjumësisë. Pra, nëse vueni nga çrregullimet e gjumit egziston nji “hile” që mundet me ju ndihmue. Nuk kërkon ndaj pajisje të veçantë dhe asht menjiherë efikase.

Qysh bahet?

Teknika e mahnitshme “4-7-8” u zbulue nga Dr Andrew Weil. Gjatë procedurës duheni me prekë qiellzën me majën e gjuhës. Nxirrni frymën përmes gojës. Mbyllni gojën dhe merrni frymë përmes hundës dhe numëroni deri në katër. Mbani frymën për 7 sekonda. Nxirrni frymën nga goja tue numërue deri në 8.

Pra, kur merrni frymë, prekni qiellzën me majën e gjuhës dhe kur nxirrni frymën ulni gjuhën. Kjo teknikë lehtëson stresin dhe relakson trupin tue ju ndihmue me flejt ma shpejtë.

Shperndaje në: