Zoja që ka gjasa të mëdhaja me u ba presidentja e parë e Amerikës

Senatorja Elizabeth Warren zyrtarisht ka shpall kandidaturën presidenciale të Shtunën në Massachusetts me nji thirrje të ashpër populliste me luftue pabarazinë ekonomike.

Me këtë mesazh që ajo shpreson me u dallue në nji skenë të mbushun me demokratë si dhe me proklamue mbi pretendimet e saj të maparshme ndaj trashëgimisë amerikane.

Njoftimin ajo e bani në hapsinën e nji fabrike ku premtoi nji ndryshim radikal të strukturës.

Shperndaje në: