Ngritet flamuri i NATO’s në Shkup

Flamuri i Aleancës Veri-atlantike asht ngritë në nji ceremoni solemne para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut në Shkup.

Ky akt në të cilin kanë marrë pjesë personalitete të nalta të politikës vendore dhe ndërkombëtare, asht vlerësue si historik, mbasi, simbas kryeministrit, Zoran Zaev, anëtarësimi në NATO e ban këtë shtet ma të sigurt dhe me perspektivë.

Shperndaje në: