200 persona e ndjekën direkt në Facebook sulmin në Zelanden e Re, asnji nuk e raportoi (video)

Janë qinda njerëz që e kanë ndjekë drejtpërdrejtë sulmin në Christchurch që ndodhi javën e kalueme në Zelanden e Re.

Por, asnji nga këta nuk kishte alarmue se po ndodhte diçka.

Në videon që zgjat 17 minuta të publikuem nga sulmuesi, shihet tue e pregaditë këtë sulm.

Po ashtu, aty shihet derisa merr armët dhe fillon me gjuejt mbi viktimat, tue lanë kështu 50 të vdekun, dhe dheta të tjerë të plagosun.

https://youtu.be/5lRA8nnDHVA

Shperndaje në: