Vertikale cullak: Kjo çikë “shfrenon” rrjetin me këto poza (foto, kujdes pamjet)

Disa foto të Naike Rivelli, çikës së aktores Ornella Muti, po bajnë xhiron në rrjetet sociale.

Rivelli asht nji praktikuese e rregullt e yogas nudo dhe këtë nuk ka ngurrue me nda me ndjekësit e saj.

Shperndaje në: