Foto madhështore e stërvitjes së ushtrive të Kosovës dhe Shqipnisë me NATO’n (foto)

Ushtria e Kosovës ka arritë para do dite në Kroaci për stërvitjen ku po marrin pjesë vende të ndryshme të botës.

Ushtria ka arritë atje me dy anije sulmuese të Marinës Luftarake Kroate, në të cilat ndodheshin edhe ushtarë të Shqipnisë.

Komandanti i anijës ‘Krka’, Davor Alujevic, ka thanë se këto anije për herë të parë po transportojnë forcat kosovare dhe shqiptare.

Shperndaje në: