Keni mendue ndryshe, por ky studim ju len pa fjalë: Këta mashkuj janë ma të fortë në krevet (foto +18)

Nji studim i ri ka tregue se mashkujt me bark ma të madh janë ma të qëndrueshëm në krevet.

Studiuesit në Universitetin Erciyes në Turqi zhvilluen nji studim mbi seksin që përfshinte 200 burra.

Tue krahasue indeksin e tyne të masës trupore (BMI) me aktivitetin seksual, ata kanë dalë me rezultate të mahnitshme që përgjigjet në pyetjen nëse burrat muskularë ose të trashë janë ma të mirë në krevet.

Studimi gjeti se njerëzit që kanë nji BMI të naltë përballojnë nji mesatare prej 73 minutash në krevet, ndërsa burrat me peshë normale apo nën mesataren, përballojnë vetëm rreth dy minuta.

Pra, pse burrat ma të trashë janë ma të fortë?

Ekspertët spjegojnë se yndyra në zonën e stomakut ka nji nivel ma të naltë të estrogjenit dhe për këtë arsye merr ma shumë kohë me e provue nji orgazëm.

Shperndaje në: