E pazakontë: Krejt familja e mshelin gojën me ngjitës gjatë gjumit për arsyen e habitshme! (foto)

Së fundmi, nji kangëtare e njftun në Indonezi tha publikisht se ajo, bashkëshorti dhe djali i tyne 2 vjeç, e mbyllin gojën me ngjitës përpara se me flejt.

Kjo metodë e quejtun “Butejko” thuhet se e ndihmon trupin e njeriut me marrë frymë vetëm nga hunda.

Simbas Andien, mbyllja e gojës i ka eleminue erën e keqe në mëngjes dhe ban nji gjumë ma të qetë.

Metoda “Butejko” asht zhvillue nga nji mjek rus, Konstantin Pavlovic, në vitet 1950.

Simbas këtij mjeku, shumë smundje që kishin lidhje me frymëmarrjen, kishin me u zhdukë./Zoneelire

Shperndaje në: