Zyra e Kryeministrit Haradinaj shpall konkurs për këto pozita (dokument)

Zyra e Kryeministrit ka shpallë konkurs për Nënkoordinatorë Rajonalë, në kuadër të Koordinatorëve Nacionalë.

Por, kjo nuk ka mjaftue dhe Nënkoordinatorët Rajonalë tash kanë me pasë edhe Asistentë të Nënkoordinatorëve Rajonalë mbasi asht shpallë konkurs edhe për këtë pozitë pune.

Tash kabineti qeveritar i Ramush Haradinajt ka:

5 zavendëskryeministra

21 ministra

80+ zavendësministra

180+ këshilltarë politik

5+ koordinatorë nacionalë

10+ nënkoordinatorë rajonalë të koordinatorëve nacionalë

10+ asistentë të nënkoordinatorëve rajonalë të koordinatorëve nacionalë.

Shperndaje në: