LDK përfundon procesin zgjedhor, qe kush zgjedhet kryetar i Degës së Tretë

Me përfundimin e kuvendit të Degës së Tretë, asht përmbyllë procesi zgjedhor në LDK.

Kështu, pa kundër kandidatë asht rizgjedhë edhe për nji mandat në krye të Degës së Tretë të LDK’s, “Dega e Presidentit Rugova”, Prishtinë, Hazir Borovci.

Ai asht zotue para delegatëve dhe të pranishmëve, që së bashku me ta, kanë me qitë LDK’n, partinë e parë në vend.

Shperndaje në: