Nga teshat e lamjes te çadrat me çarçafë, qe qysh ishte pllazha te Shkambi i Kavajës në vitin 1970 (foto)

Disa jane nostalgjikë, te tjerë nuk e kane idene se qysh pushohej para shumë vjete.

Per te gjithe, shihni ma poshte nji galeri fotosh, se qysh pushohej ne verë, te Shkambi i Kavajes, ne vitin 1970.

Fotot i ka publikue Arkivi Qendror, me kete shenim:

Gushti është, përgjithësisht, muaji i pushimeve, plazhit, detit. Mirëpo, disa prej nesh, që ende duhet të ndodhen në punë, ëndërrojnë për pushime, shfletojnë mes fotografive të Fototekës së Arkivit Qendror Shtetëror, dhe risjellin në kujtesë imazhe nga pushimet e dikurshme. Në foto: plazh, Shkëmbi i Kavajës, Durrës, 1970.
#ArkivatKujtojnë

Shperndaje në: