Fotot në kohën dhe vendin e duhun, disa mrekulli të natyrës (foto)

Në momentin kur mendoni se natyra nuk mund t’ju befasojë më, ajo kthehet me një hakmarrje: më e bukur dhe magjike se kurrë.

Edhe pse është e vështirë për shumicën prej nesh të shohim të gjitha mrekullitë e saj të gjalla, ka njerëz që i përkushtohen fotografimit dhe ndarjes së momenteve më mahnitëse dhe të rralla të natyrës me botën.

Shperndaje në: