“Rrnoftë shkau, kryqin në ballë kemi me jau mbajtë” – vazhdojnë ofendimet nga dy radikalët e Shqipnisë

Ofendimet e dy radikalëve, Anton Zefi dhe Luigj Marku të cilët tashma janë tue u hetue edhe nga Policia e Shqipnisë kanë vazhdue me ofendimet dhe shamjet e tyne ndaj myslimanëve.

Në disa video të reja të cilat kanë ardhë në adresë të Gazetës Insajderi, Luigj Marku ndigjohet tue sha myslimnët dhe tue thanë “rrnoft shkau”.

Do i q*** ropt myslimanëve, ropt do t’ia shkërdhejmë, ju dektë në atë vorr, rroft shkau, rroft Izraeli doktori i vërtet i myslimanëve”, ndigjohet tue thanë Luigj Marku.

Ndërsa, ofendimet e Anton Zefit janë ma të randa, ai shanë në gjuhën shqipe dhe serbe tue thanë se do t’ia vnojmë kryqin në ballë.

Anton Zefi i dërguari i perëndisë për me ju q*** nanën myslimanëve të Shqipërisë. U ta q*** motrën, kryqin në ballë do ta mbajë. Ta q*** mallamajkën. Merre incizoje qoje tek milicia”, ndgjohet në këto video Anton Zefi.

Shperndaje në: