Rrokum

Rrokum
41832 POSTIME 0 KOMENTET

E Fundit

Presidenti Thaçi nga Monaco: Sporti ka arritë me ba atë që politika nuk e...

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka marrë pjesë në Forumin ndërkombëtar të Sportit dhe Paqes, që asht tue u mbajtë në Monaco. Para shumë liderëve...

(Jo)Negociata, Vetëvendosje

Ridvan Emini Qëllimi bazë i negocimit është që pala e cila e ka përparësinë në negocim ta bind palën tjetër se propozimet dhe qëndrimet e...

Hisen Berisha: Kam me padit Dick Marty’n për raportin e rrejshëm ndaj UÇK’s

Ish-eprori i naltë i UÇK's, Hisen Berisha, ka thanë se ka me paditë Dick Marty'n për “raportin e tij të rrejshëm për luftën e...