E zbulon shkenca, kjo asht femna me trupin ma të bukur (foto +18)

Shkencëtarët nga Universiteti i Texas kanë gjet se si duhet të duket trupi i përsosun i një femne.

 

Tue marrë parasysh naltësinë, peshën, gjatësinë e flokëve dhe formën e fytyrës, asht vlerësue se pikërisht femnat që kanë nji “kilogram ma shumë” janë të përsosuna.

Në fakt, shkencëtarët nga studentët e të dy gjinive kërkuen që në pyetësor me shpreh mendimin e tyne  për përmasat ideale të trupit femnor, por edhe që saktësisht me i vizatue.

Pikërisht nji trup të tillë e ka modelja britanike, Kelly Brook, për të cilën autorët e studimit thanë se asht plotësisht e natyrshme dhe shkencërisht e përsosun.

Ajo asht nji nga femmat e pakta të famshme e cila nuk i asht nënshtrue kirurgjisë plastike, por asht plotësisht e natyrshme.

Kelly prej kohësh konsiderohet si nji nga femnat ma të bukura në botë, dhe tash ka marrë konfirmimin nga shkencëtarët.

Proporcionet e trupit të saj janë 86-61-86, që do të thotë se përmasat që konsiderohen si ideale (90-60-90) nuk janë saktësisht ideale.

 

3-kelly 4-kelly 5-kelly 6-kelly

Downloaded by mikew@i-l-m.com on 06 October 2006 at 16:28:05

2-kellky

1-kelly

Shperndaje në: