Ma n’fund po realizohet filmi për Hillary Clinton!

Filmi për Hillary Clinton me na fund asht gjatë rrugës.

Filmi i cili ka me u titullue“ When I’m a Mot” fokusohet në vitin kur Clinton punoi punë të zakonshme në Alaska, në kohën kur ajo ishte në mes të diplomimit  në fushën e ligjit, në vitin 1969.

Aktorja Addison Timlin ka me luejtë rolin e Hillaryt, 22 vjet.

Bashkëdrejtuesit e filmit dhe shkrimtarët Magdalena Zyzak dhe Zachary Colter shpjeguen ne SXSË që filmi i tyne në të vërtetë nuk asht nji film biografik apo që tregon jetën e dikujt, por asht nji dramë se si politika të banë të mos jesh i vërteti.

Nji film i tillë për Hillaryn ka qenë në zhvillim për disa vite mirëpo Lionsgate ka hedh idenë e projektit në vitin 2015 kurse e ardhmja e tij momentalisht nuk mund të jetë e qartë.

“Ka nji shans ma të mirë me ndodhë kjo nëse Clinton’i ka me u zgjidhë Presidente”  kishte shkrue skenaristi Young II Kim vitin e kaluem.

“Hollywood nuk ban filma në lidhje me humbësit.” tha ai.

Kjo skriptë u vendos në kulmin e skandalit Watergate, dhe merret me Hillaryn si avokatja  ma e re e zgjedh për Komitetin Gjyqësor në fajësimin e  Nixon.

 

 

Shperndaje në: