Nisin zgjedhjet serbe në veri të Kosovës

Zgjedhjet për kryetar të Serbisë kanë fillue edhe në veri të Mitrovicës, përkatësisht në shkollën e mesme teknike “Mihajlo Petrovic-Allas”, e cila asht hapë sot në orën 7:00.

Deri tash po vërehet numër i vogël i qytetarëve, të cilët kanë ardhë për me votue.

Nga gjithsej 90 vendvotime që kanë me qenë në Kosovë, 30 prej tyne janë në komunat veriore të vendit, përkatësisht në veri të Mitrovicës 11, Zveçan 7, Zubin Potok 7 dhe në Leposaviq 5 vendvotime.

Shperndaje në: