Mbani frymën: Qe yjet që e kanë tregue në publik…(foto +18)

Shumë yje e kanë ba.

Për shkak se duhet me ekspozue sa ma shumë mish, e teprojnë dhe tregojnë ma shumë se ç’duhet.

Ky asht nji koleksion që tregon yjet që i kanë ekspozue brekët në publik.

Shperndaje në: