Nënshkruhet Kontrata e re kolektive e arsimit në Kosovë

????????????????????????????????????

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami dhe kryetari i SBASHK’ut, Rrahman Jasharaj, sot kanë me e nënshkrue Kontratën e re kolektive të arsimit në Kosovë.

Me këtë Kontratë përcaktohen të drejta të posaçme dhe obligimet e të punësuemve në institucionet publike dhe private të arsimit parauniversitar dhe atij universitar, të drejtat dhe obligimet e punëdhanësit, si dhe të drejtat dhe obligimet e palëve nënshkruese.

Shperndaje në: