Shokante: Ky lloj i seksit mundet me shkaktue vdekjen (foto +18)

Simbas disa studiuesve angleze, ata njerëz të cilët praktikojnë seksin oral, munden me qenë të rrezikuem nga nji tip kanceri i shkaktuem nga nji virus i quejtun Papillomar.

Këto viruse munden me u vendosë në gojë gjatë momenteve intime dhe kështu, të jenë shkaktare dhe burim të kancerit të gojës.

7-porn

Në nji nivel ma të naltë rrezikshmënie, janë ato persona të cilët ndrrojnë shumë shpesh partnerë/e. Kush praktikon shumë shpesh seks oral duhet me e llogaritë nji rrezik 3 deri ne 6 fish ma të naltë se ata që nuk praktikojnë, për m’u infektue, thotë studimi i publikuem mbas mbrami.

Ndërsa, ata që praktikojnë këtë lloj seksi me mbi 5 partnere të ndryshëm, përballen me nji rrezikshmëni deri në 8 herë ma të naltë./JavaNews

2-porn

Shperndaje në: