Vucic: Bombat nuk m’tutin!

Aleksandar-Vucic

“Forcën e Serbisë nuk mundet me tute askush”, ka thanë kryeministri i Serbisë Aleksandar Vucic para serbëve të tubuem me ndigjue n’Leposavic.
Simbas medias serbe, Vucic në këtë tubim elektoral ka theksue se bombat nuk e tutin, dhe askush nuk mundet me ndalë vizitën e tij në Kosovë.

Shperndaje në: