Qe çfarë dridhje politike po pregaditen në Maqedoni?!

Presidenti maqedon, Gjorgje Ivanov, aaht tue pregaditë terrenin për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme dhe arrestimin e “puçistëve” në krye me liderin e LSDSM, Zoran Zajev, shkruen javorja “Fokus”, raporton Kosova Info.

Nji burim i armatës maqedone ka konfirmue për këtë revistë se para pashkëve, në poligonin ushtarak “Jasen”, i cili ndodhet 20 kilometra larg Shkupit, në të cilin janë bunkerët e ish ushtrisë jugosllave, ka qëndrue delegacioni i VMRO-DPMNE, me detyrë të me pregaditë objektin për strehimin e liderëve ma të naltë shtetnorë dhe liderëve partiakë, para së gjithash, Ivanovit dhe Gruevskit dhe familjeve të tyne në rast lufte.

Shperndaje në: