Xhiha ban hapjen e konferencës për teknologji: E randësishme se i kushtohet femnave (foto)

Ka fillue të mbahet konferenca e tretë për vajzat në teknologji.

Vllaznim Xhiha, anëtar i Bordit në RIT Kosova bani hapjen e konferencës, ndërsa me këtë rast tha se kjo konferencë asht tejet e randësishme, mbasi i kushtohet femnave në teknologji.

Ndërsa, Abetare Gojani, drejtoreshë e Programit në Ipko Foundation tha se kjo konferencë asht organizue për vajzat në teknologji.

Ajo bani të ditun se krahas punëtorisë, kanë edhe panairin e punës dhe vajzat kanë mundësi me shfrytëzue rastin dhe me i pas mundësitë e punësimit.

 

grate

 

Shperndaje në: