Mjaftojnë 20 cigare dhe qe çka ju bani mushknive tueja (video)

Shkencëtarët kanë krye nji eksperiment mbi efektin që kanë cigaret në mushknitë e shnetshme.

Tymi i cigares u fut me anë të nji pompë në nji palë mushkni të cilat ishin vendosë në nji kuti të mbyllun. Veprimi përsëritet në mënyrë të njajtë derisa bahen 20 cigare.

Mandej tregohen pamjet se si duhet të ishin muret e mushknive dhe si u banë mandej si pasojë e cigares.

Shperndaje në: