Nafta në Shqipni, historia e nji krimi të pandëshkuem

Cilësia e naftës shqiptare asht shumë e ulët, nëse ajo krahasohet me atë të vendeve fqije. Ky pohim nuk asht legjendë urbane, por arriti me u provue nga PSE në rrugë laboratorike.

Nji investigim, i shtrimë në disa muej, provon qartësisht se nafta, e cila shitet në pikat e benzinit përreth Shqipnisë dhe furnizon rreth 430 mijë automjete, asht në pjesën dërrmuese të saj jashtë standardeve normale të cilësisë.

PSE krahasoi naftën, e cila shitet në pikat shqiptare të benzinit, me atë që shitet në vendet fqije, të Malit të Zi, Maqedonisë dhe Greqisë.

tabela

Shperndaje në: