Mbramja që i mbledhi femnat ma të bukura në planet (foto +18)

Kjo asht nji datë e shënueme në kalendar për yjet e modës, muzikës, kinemasë, sportit, artit, etj.

Femnat ma të bukura dhe ma të famshme në planet zbarkuwn të Hanën në New York për atë që njihet si Met Gala.

Kjo ballo bamirësie organizohet nga Muzeu Metropolitan i Artit.

Shperndaje në: