Clinton po shkruen trillerin e parë për Shtëpinë e Bardhë

Ish-Presidenti amerikan Bill Clinton po shkruen trillerin e parë të tij në lidhje me prapaskenat nga Shtëpia e Bardhë kanë ba të ditun botuesit e tij.

Ai po bashkëpunon me autorin amerikan të librit “Presidenti asht zhduk” James Peterson dhe libri ka me u botue në Qershor nga shtëpia botuese Alfred Hey. Knopf, Brown & Company.

 

Shperndaje në: