Temperaturat n’hava, femna që po e dhez Instagram’in (foto +18)

Ajo asht shumë e bukur dhe shumë joshëse – prandaj edhe asht shumë e popullarizueme n’Instagram.

Jasmine Waltz ndiqet nga mbi 230 mijë njerëz në llogarinë e saj në rrjetin social.

 

Shperndaje në: