Shkencëtarët mendojnë se kjo asht femna me trupin ma të bukur…(foto +18)

Shkencëtarët nga Universiteti i Texasit kanë gjetë se si duhet të duket trupi i përsosun i nji femne.

Tue marrë parasysh natësinë, peshën, gjatësinë e flokëve dhe formën e ftyrës asht vlerësue se pikërisht femnat që kanë nji “kilogram ma shumë” janë të përsosuna.

Në fakt, shkencëtarët nga studentët e të dy gjinive kërkuen që në pyetësor të shprehin mendimin e tyne për përmasat ideale të trupit femnor, por edhe që saktësisht t’i vizatojnë.

Pikërisht nji trup të tillë e ka modelja britanike, Kelly Brook, për të cilën autorët e studimit thanë se asht plotësisht e natyrshme dhe shkencërisht e përsosun.

Shperndaje në: