Kjo parti i ka në listë 80 magjistra të shkencës

Partia FJALA, e cila garon e vetme në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 11 Qershorit e ka nji listë mjaft të begatshme.

Kështu vlerëson kryetari i kësaj partie, Gëzim Kelmendi.

80 Magjistra të shkencave, doktorë dhe specialistë nga fusha të ndryshme, përbëjnë listën tonë prej 110 kandidatëve të Partisë FJALA e cila është certifikuar sot nga KQZ-ja”, ka shkrue ai në rrjetin social Facebook.

Ai në fund ka thanë se populli asht ai që vendos se kush ka me fitue.

Shperndaje në: