Veseli: Kemi me mbrojtë flamurin e Kosovës, e me çue nalt si Majlinda Kelmendi

kadri veseli ne fushate

I pari i Partisë Demokratiket të Kosovës Kadri Veseli, ka theksue se ‘Fillimi i Ri’ nënkupton mbrojtjen dhe konsolidimin e identitetit tonë shtetnor.

Veseli ka shtue se ka me mbrojtë flamurin e Kosovës dhe ka me çue nalt si Majlinda Kelmendi.

Ky është postimi i plotë: Fillimi i Ri nënkupton mbrojtjen dhe konsolidimin e identitetit tonë shtetëror. Do ta mbrojmë flamurin e Republikës së Kosovës dhe do ta çojmë lart ashtu si Majlinda Kelmendi.

Falemnderit, Peja! #FillimiRi

Shperndaje në: