Princesha arabe me stil europian po e mahnit krejt botën (foto)

Ameerah Al Taweel asht nji princeshë 33-vjeçare e Arabisë Saudite, e cila i ka inspirue të gjithë me dëshirën e saj për me ba botën nji vend ma të mirë.

Princesha Ameerah asht nji grue e bukur, e vendosun dhe qëllimore. Ajo përballet me problemet njerëzore jo vetëm në Arabi Saudite, por në krejt botën.

Ajo ishte ndër gratë e para në vendin e saj që refuzoi abajasin – fustanet e gjata që mbulojnë krejt trupin – dhe filloi me vesh tesha europiane.

Megjithatë, në stilin e saj modern ju mundeni me vërejt nji fije të stilit tradicional arab.

Shperndaje në: