Seks me barkun zbrazun apo plot? Qe çka thotë shkenca

Egziston dallimi i pabesueshëm në sjelljen e njeriut kur asht i uritun dhe mbasi adht i ngopun. Disa njerëz nji orë para se me hangër urrejnë çdo gja përreth vetes, ndërkohë ushqimi ngadalë i transformon në njerëz miqësorë dhe të sjellshëm.

Mirëpo, egzistojnë gjana në jetë, të cilat asht ma mirë të bahen kur kemi stomakun të zbrazët dhe ndër ato gjana ban pjesë edhe seksi.

Kur jeni të uritun, ndiheni të lodhun dhe të acaruem. Kini bindjen që nuk mundeni as të uleni në gjuj e leje ma të bani ndonji lëvizje të komplikuem, si seksi.

Prandaj, befason rekomandimi që ma mirë asht të praktikohet seksi kur kini barkun të zbrazët, që posaçërisht ka të baj me mashkujt. Dhe, arsyeja për këtë asht kjo: për tretje ushqimi janë të domosdoshme dy gjana: energjia dhe gjaku.

Shperndaje në: