Mbani frymën djema, këto janë yjet që e kanë kallxue në publik! (foto +18)

Shumë yje e kanë ba.

Për shkak se duhet me ekspozue sa ma shumë mish, e teprojnë dhe tregojnë ma shumë se ç’duhet.

Ky asht nji koleksion që kallxon yjet që kanë ekspozue mbathjet në publik.

Mbani frymën!

 

 

Shperndaje në: