Johnny Depp me gruen kerkojne falje publikisht per qejte qe i kishin marre n’Australi

 

Prej te Hanes asht ba virale video ku cifti hollywoodian Johnny Depp dhe Amber Heard kerkojne falje publike per ‘kontrabandim te qejve te tyne’ ne Australi ne vitin e kaluem, mbasi nuk i kishin raportue kur kishin hy ne kete shtet.

 

 

Shperndaje në: