Kosova ende s’ka reagim zyrtar për kosovarët e dënuem në Maqedoni

Kumanova
19 shtetas të Kosovës u dënuen sot në Maqedoni për shkak që akuzohen se kanë shkelë ligjet e këtij shteti.

Kosovarët që u denuen akuzohen për shkelje të rendit kushtetues të shtetit të Maqedonisë, mbasi kishin shkrue në lagjen Kumanova dhe kishin pas nji përleshje të armatosun me forcat e këtij shteti.

Deri tash Republika e Kosovës ende nuk ka l’shue ndonji reagim për denimin e 19 shtetasëve të saj.

 

Shperndaje në: