Hajnat n’akcion, plaçkitet edhe zyra e Vetëvendosjes në Prishtinë

Zyrat e Vetëvendosjes në rrugën ‘Kasim Haxhimurati’ në Prishtinë janë vjedhë nga dikush.

Aty janë vjedh dy laptopë dhe 800 euro.

Tashma Policia e Kosovës ka nis hetimet, ndërsa rasti asht cilëse si vjedhje e randë.

Dyshohet se vjedhja ka ndodh dje ndërsa rasti asht hap sot në polici.

 

Shperndaje në: