Shqiptarja shet virgjeninë për 20 mijë euro, del me video në nji faqe eskortë (foto-video +18)

Nëse ju duket tabu tema rreth seksit, duhet me pa se ç’ka bahet në faqet zyrtare të eskortave ku çika të ndryshme nga krejt bota shesin virgjininë e tyne.

Arsyet që dikush shet virgjininë e saj munden me qenë nga ato ekonomike, sociale apo thjesht sepse nuk e kanë kompleks.

Mirëpo, me sa duket edhe çikat shqiptare e kanë përqafue këtë ‘biznis-trend’.

Në faqen “Cinderella Escorts” asht regjistrue edhe Ana, nji çikë 22-vjet shqiptare, e cila kërkon me shitë virgjeninë e saj për 20.000 euro.

22-vjeçarja shfaqet me za dhe figurë tue dhanë mesazhin e saj në nji video.

Ana thotë së asht lodh tue prit për personin e duhun në jetën e saj.

Por, gjithashtu shton se motivi i saj asht me ndihmue familjen.

 

Në përshkrimin e faqes së eskortës për Anën thuhet:

Ana dëshiron ta humbasë virgjërinë e saj përmes nesh. Kjo vajzë e bukur shqiptare është 22 vjeçe, është e virgjër dhe kjo është e verifikuar.

Virgjëria e saj është kontrolluar nga një mjek dhe Escorts Cinderella ka një certifikatë mjekësore si dëshmi për këtë!

Procedura e “ankandit”:

1. Ne pranojmë një depozitë prej 10% për të siguruar që është një ofertë serioze.

2. Nëse jeni paguar, ju do të merrni një njoftim menjëherë nga ne. Pastaj mund të shqyrtoni nëse dëshironi të bëni një ofertë më të lartë ose të keni paratë tuaja prapa. Nëse dëshironi t’i ktheni paratë tuaja, pagesa do të bëhet brenda një jave.

3. Nëse përfundon të jesh ofertuesi më i lartë ju do të na tregoni se cilat ditë jeni në dispozicion për të ardhur në Gjermani. Takimi zhvillohet në Gjermani për arsye ligjore. Blerësi mund të zgjedhë një hotel sipas zgjedhjes së tij, ku Anna do të kalojë një natë me të.

4. Për të siguruar që Anna është një virgjëreshë e vërtetë, blerësi ose mund të sjellë një mjek në një takim ose ta vizitojë tek një mjek në Gjermani një ditë më parë.”

 

Shperndaje në: