Akcion për kontrollimin e cilësisë së naftës n’krejt Kosovën

Tashma jemi mësue me ndigjue se nafta në Kosovë nuk asht e cilësisë së duhun, andaj sot asht ndërmarrë nji akcion për kontroll.

Inspektorati i Ministrisë se Tregtisë dhe Industrisë në bashkëpunim me pikat doganore të Kosovës, kanë ndërmarrë nji akcion për me kontrollue cilësinë e naftës që importohet në vend.

Kjo asht konfirmue për lajmi.net nga kryeinspektori i tregut në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Lulzim Syla, i cili tha se akcioni asht ndërmarrë në krejt Kosovën.

 

Shperndaje në: